Üdvözöljük a Moltim dízel autó szerviz honlapján! Javítás, karbantartás, műszaki vizsgára felkészítés vagy egyszerű átvizsgálás, szeretettel várjuk több gépkocsibeállásos műhelyünkben Gyálon, Budapest közelében. Autószerviz - Moltim Kft - Szerződéses Allianz autó szerviz  
 
 
   
 
 

Hibakód olvasás és hibakód törlés

hibakód olvasó

Szervizünkben több korszerű autódiagnosztikai műszerrel rendelkezünk.

AVL DIScan 8000, BOSCH KTS 540, DELPHI DS 150, PICO-SCOPE 4425. A gépek frissített szoftverrel rendelkeznek és több száz autótípust ismernek fel. (Még Iveco teherautóhoz is használható).

bosch kts DELPHI DS 150 PICO-SCOPE 4425

 

Daewoo gépkocsikhoz, gyári Daewoo hibakód olvasóval is rendelkezünk. Ennek segítségével még több beállítást lehet Daewoo autókon megtekinteni.

daewoo hibakód olvasó 1
daewoo hibakód olvasó 2

A hibakód kiolvasása után, megkeressük és kérésére kijavítjuk azt ami okozza a hibát, Ha szükséges a hibát ezután töröljük.

Árainkat tekintse meg online árlistánkban, több segítséget kollegáinktól kérhet elérhetőségeink egyikén.

A felsorolt településeken helyszíni javítást vállalunk: Gyál, Budapest, XVIII. kerület, Vecsés, Üllő, Némediszőlő, Felsőpakony, Alsónémedi. Ha a hiba a helyszínen nem javítható, akkor amíg Ön munkahelyén dolgozik, mi a szervizbe szállítjuk autóját, majd javítás után visszaszállítjuk otthonába, vagy munkahelyére.

 

Szeretettel várjuk megkeresését!

Telefon/Fax:  +36 (29) 344-219
Mobil: +36 (30) 940-6868

info@moltim.hu

 

 
 
 
           
 
     
           
 
Tárhely, domain, webtárhely