Üdvözöljük a Moltim dízel autó szerviz honlapján! Javítás, karbantartás, műszaki vizsgára felkészítés vagy egyszerű átvizsgálás, szeretettel várjuk több gépkocsibeállásos műhelyünkben Gyálon, Budapest közelében. Autószerviz - Moltim Kft - Szerződéses Allianz autó szerviz  
 
 
   
 
 

Dízel porlasztócsúcs beállítás

Több éve vállalunk dízel üzemű autók porlasztócsúcs beállítását, az erre alkalmas műszerrel.

porlasztócsúcs beállítás
porlasztócsúcsok

Diagnosztikai szerviz egységünk alkalmas, hagyományos és nagy nyomású (Common Rail), Bosh, Siemens, Denso, Delphi (mágnes tekercses és pienzo műkődtetésű) injektorok vizsgálatára tisztítására, beállítására.

Vállaljuk, dízel autójának injektor bevizsgálását, tisztítását, javítását beállítását. A korszerű berendezésünk mind a hagyományos mind a Common Rail rendszerű porlasztókhoz kiválóan alkalmas. Az új generációs ultrahangos tisztítókád egy optimális megoldást nyújt a befecskendező szelepekre lerakodott vagy más módon nem vagy csak nehezen eltávolítható szennyeződésekre. Gyors és egyszerű tisztítására alkalmas, ultraszonikus hullámok behatolnak az injektorok belsejébe nagy hatékonysággal eltávolítják belsejükből a szennyeződését.

Árainkat tekintse meg online árlistánkban, több segítséget kollegáinktól kérhet elérhetőségeink egyikén.

 

A felsorolt településeken helyszíni javítást vállalunk: Gyál, Budapest, XVIII. kerület, Vecsés, Üllő, Némediszőlő, Felsőpakony, Alsónémedi. Ha a hiba a helyszínen nem javítható, akkor amíg Ön munkahelyén dolgozik, mi a szervizbe szállítjuk autóját, majd javítás után visszaszállítjuk otthonába, vagy munkahelyére.

 

Szeretettel várjuk megkeresését!

Telefon/Fax:  +36 (29) 344-219
Mobil: +36 (30) 940-6868

info@moltim.hu

 

 
 
 
           
 
     
           
 
Tárhely, domain, webtárhely